АЕА е създадена през 1999 г. в гр. София и е специализирана в производството на солени и захарни изделия. Динамичното развитие на фирмата направи възможно непрекъснатото обогатяване на асортимента, включващ богата гама от сладки и соленки. Ние сме първата българска фирма, която започна да произвежда и предлага „тарали“ – мини гевречета, характерни и традиционни за Италия. Непрестанно мислим в посока разширяване на продуктовото разнообразие, за да задоволим и най-изтънчения вкус на нашите клиенти.

През годините АЕА изгради трайни отношения с партньорите си, основаващи се на доверие и коректност. Считаме, че качеството е определящ фактор за удовлетвореността и лоялността на клиента. Затова наш основен приоритет е производството на продукти с високо качество, като не допускаме компромиси и внимателно подбираме суровините, които влагаме. Следим за спазването на технологичните процеси и осъществяваме постоянен качествен контрол. Стремим се към непрекъсната модернизация и обновление на производствената база. АЕА е сертифицирана по международния стандарт DIN ISO 22000:2005 – Система за управление на безопасността на храните.

АЕА все повече затвърждава позициите си на българския пазар, пълен с предизвикателства и възможности. Поддържането на постоянно високо качество направи нашето дружеството конкурентноспособно и на международния пазар..

Нашата фабрика